top of page
ION904

ION 902/903/904

Intelligens

Olcsó

Nagyszerű

Ismerje meg az elegáns, pici de nagy teljesítményű ION víztisztító berendezést.
Ez az amerikai vízgép 2012-ben elnyerte a méltán népszerű Appliance Magazin "Legjobb víztisztító" díját és az USA "Quality & Design in Technology" verseny ezüstérmes győztese lett.

 

Ez az igazán kompakt berendezés Intelligens, Olcsó és Nagyszerű, innen az ION név!

Beépített 0,5 mikronos kevert szűrője (Granulátum+Blokk szén+ ezüstion) eltávolít a beérkező csapvízből minden szennyeződést, ezzel biztosítva az optimális vízminőséget minden kitöltött pohár vízben. A DirectChill zárt hűtési rendszernek köszönhetően a baktériumok nem képesek bejutni és életben maradni a berendezés több mint 9m hosszú rozsdamentes acél csőrendszerében. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően gépünk nagy hatékonyággal adagolja Önnek a meleg, hideg, szobahőmérsékletű, vagy szódavizet, amikor csak megkívánja. 

A berendezést  a BFKH Népegészségügyi Főosztálya engedélyezte!

ION904

1. InstaChill 

Minden pohár víz frissen szűrt és hűtött egy zárt hűtőrendszeren belül, amely soha nem érintkezik levegővel, ezáltal biztonságot nyújt a vírusok és baktériumok fertőzésével szemben. A többi adagolóval szemben, melyek tartályos technikát alkalmaznak, itt nincs szükség fertőtlenítésre.

 

2. Nagy Kapacitás

Képzelje el hogy egy 2,5 decis poharat 1 órán keresztül folyamatosan feltölthet anélkül, hogy a víz hőmérséklete 5C° fok fölé emelkedne… az ION képes erre. Garantált 30 l/h hűtési kapacitásával kiemelkedik a többi vízgép közül. 

 

3. RapidHot 

Tea, kakaó, akár instant levesek mind csak igazán forróan tökéletesek a frissen szűrt vízből. Az IONban garantált a 8 l forró víz kapacitás óránként, amely mindig készen, 95C° fokosan várja Önt!

4. Szóda funkció 

Cukros szénsavas üdítő? .... NEM! Segíts szervezetednek egészségesen működni és az üdítőkkel szemben válassz egy pohár frissítő, hideg szódát. Egy kis citrommal vagy limeal igazán tökéletes a felfrissülés. Akár 2500 liter szóda 1 töltettel, ahol
4 Ft/liter a szódavíz ára.

 

5. Tisztaságfigyelő Filter Monitor

Nem kell aggódni egy percig sem a tisztaságért. A beépített filter monitor, az előlapon elhelyezett LED segítségével jelzi amikor a filtert cserélni kell. A LED egyszerűen zöldről pirosra vált. A filter 5700 l víz átfolyása után kerül kötelező cserére ami 10.000 fél literes üveg víz mennyisége.

 

6. Energiatakarékos

Miért is menne feleslegesen a gép, ha nincs senki a környéken? Az ION alvó üzemmódja lecsökkenti az energia felhasználást az esti órákban és a hétvégén.

7. Kompakt Méret

ION mérete mindenhol majdhogynem tökéletes. Legyen szó a konyha pultról vagy egy egyetem aulájáról. Alsó szekrénye lehetővé teszi, hogy a gép szabadon álló egységként üzemeljen, bárhol, ahol csak szeretnék. 

 

8. Egyszerű kezelés

A szimbólumokkal ellátott kezelőfelületnek köszönhetően a gép kezelése senkinek nem okoz gondot. 

9. Higiénikus Design

Egy zárt rendszeren keresztül mely sosem érintkezik a levegővel az ION folyamatosan képes frissen szűrt és hűtött vizet adagolni, egy speciális, könnyen cserélhető kifolyón keresztül.

10. Gyerekzár

A forró víz vételhez dupla gombnyomás szükséges. A "rejtett" gomb megakadályozza, hogy a gyerekek leforrázzák magukat.

 

11. Csepptálca

A könnyen tisztán tartható, mosogató gépben is mosható csepptálca felfogja a gépből esetlegesen lecsöpögő vizet. Elérhető nagyobb kapacitással és lefolyóba köthető opcióval is. Csepptálca érzékelővel ellátott, így a vízadagolás teli tálca esetén leállítható.

 

12. Gyors filter csere 

A speciális zárnak köszönhetően egy egyszerű forgatással a szűrőbetét csepegés nélkül, 2 perc alatt lecserélhető, még a vizet sem kell elzárni. A gép alapból a CaronSilv szűrővel érkezik mely 5700 l víz szűrésére alkalmas.

ION 904
ION 904
ION 904
ION904

Az ION902 Hideg/Forró/Ambient, az ION903 Hideg/Ambient/Szóda funkciós berendezések

 

 

NE habozzon tovább, NE cipekedjen feleslegesen, NE használjunk több műanyag flakont ha nem muszáj.

Kattintson és élvezze az irodában vagy akarár az otthonában ezt a remek gépet. Személyre szabott ajánlatért klikkeljen a TESZT RENDELÉSE gombra.

Az ION902 Hideg/Forró/Ambient, az ION903 Hideg/Ambient/Szóda funkciós berendezések

 

 

NE habozzon tovább, NE cipekedjen feleslegesen, NE használjunk több műanyag flakont ha nem muszáj.

Kattintson és élvezze az irodában vagy akarár az otthonában ezt a remek gépet. Személyre szabott ajánlatért klikkeljen a TESZT RENDELÉSE gombra.

bottom of page