top of page
Titanium-with-Cold(LR).png

Intelligens

Olcsó

Nagyszerű

ION TS 200/300/400

Egy innovatív megoldás mely kiváltja az összes üveges vizet, melyet valaha meginna.

 

Bemutatkozik az ION TS (Touch Schreen) vízadagoló és szódagép, az üveges vizek létező alternatíva. Tiszta felfrissülés egyetlen gombnyomásra. Minden korty forrása az ION exkluzív egyedülálló ezüstionos CarbonSILV filtere, mely kiszűri a szennyeződések széles skáláját. Ez a gép a hagyományos csapvizet a végtelen élmény megbízható forrásává teszi otthonában vagy az irodában.

Szomjúságát minden pillanatban különféle egészséges szűrt italokkal olthatja, legyen az jeges hideg víz, vagy forró víz a hűvösebb napokon, vagy akár egy kellemes érzéssel pezsgő finom szódavíz.
Hagyja hátra a nehéz ballonokat, a sok műanyag üveget, a cukros üdítőket és kezdje élvezni a tökéletesen tiszta, üdítő, frissítő víz korlátlan lehetőségeit. Ez az ION.

Ez az igazán kompakt berendezés Intelligens, Olcsó és Nagyszerű, innen az ION név!

A berendezést  a BFKH Népegészségügyi Főosztálya engedélyezte!

ION_HUN_DISPLYA_PRSCR.jpg
ION 400

1. InstaChill 

Minden pohár víz frissen szűrt és hűtött egy zárt hűtőrendszeren belül, amely soha nem érintkezik levegővel, ezáltal biztonságot nyújt a vírusok és baktériumok fertőzésével szemben. A többi adagolóval szemben, melyek tartályos technikát alkalmaznak, itt nincs szükség fertőtlenítésre.

2. Nagy Kapacitás

Képzelje el hogy egy 2,5 decis poharat 1 órán keresztül folyamatosan feltölthet anélkül, hogy a víz hőmérséklete 5C° fok fölé emelkedne… az ION képes erre. Garantált 30 l/h hűtési kapacitásával kiemelkedik a többi vízgép közül. 

 

3. RapidHot 

Tea, kakaó, akár instant levesek mind csak igazán forróan tökéletesek a frissen szűrt vízből. Az IONban garantált a 8 l forró víz kapacitás óránként, amely mindig készen, 95C° fokosan várja Önt!

4. Szóda funkció 

Cukros szénsavas üdítő? .... NEM! Segíts szervezetednek egészségesen működni és az üdítőkkel szemben válassz egy pohár frissítő, hideg szódát. Egy kis citrommal vagy limeal igazán tökéletes a felfrissülés. Akár 2500 liter szóda 1 töltettel, ahol
4 Ft/liter a szódavíz ára.

 

5. Tisztaságfigyelő Filter Monitor

Nem kell aggódni egy percig sem a tisztaságért. A beépített filter monitor, az előlapon elhelyezett LED segítségével jelzi amikor a filtert cserélni kell. A LED egyszerűen zöldről pirosra vált. A filter 5700 l víz átfolyása után kerül kötelező cserére ami 10.000 fél literes üveg víz mennyisége.

6. UV sterilizálás

Az Európai unió előrírásainak megfelelően ez a szűrő berendezési is rendedlkezik UV sterilizálási lehetőséggel. Az UV lámpa, közvetlen a kiadagolást megelőzően fertőtleníti a vizet, megölve benne az ivóvízben esetlgesen előforduló bektériumok és vírusok 99.98%-át, ezzel biztosítva önnek az elérhető legtisztább víz élményét.

7. Energiatakarékos

Miért is menne feleslegesen a gép, ha nincs senki a környéken? Az ION alvó üzemmódja lecsökkenti az energia felhasználást az esti órákban és a hétvégén.

8. Kompakt Méret

ION mérete mindenhol majdhogynem tökéletes. Legyen szó a konyha pultról vagy egy egyetem aulájáról. Alsó szekrénye lehetővé teszi, hogy a gép szabadon álló egységként üzemeljen, bárhol, ahol csak szeretnék. (pontos méretekért töltse le a brossurát)

9. Digitális kijelző

A digitális kijelzőnek köszönhetően a berendezés használata és programozása "gyerekjáték". Elhelyezhető rajta logó és egyéb információ is.

10. Higiénikus Design

Egy zárt rendszeren keresztül mely sosem érintkezik a levegővel az ION folyamatosan képes frissen szűrt és hűtött vizet adagolni egy egyedi, könnyen cserélhető kifolyócsonkon keresztül.

11. Gyerekzár

A forró víz vételhez dupla gombnyomás szükséges. A "rejtett" gomb megakadályozza, hogy a gyerekek leforrázzák magukat.

 

12. Csepptálca

A könnyen tisztán tartható, mosogató gépben is mosható csepptálca felfogja a gépből esetlegesen lecsöpögő vizet. Elérhető nagyobb kapacitással és lefolyóba köthető opcióval is. Csepptálca érzékelővel ellátott, így a vízadagolás teli tálca esetén leállítható.

 

13. Gyors filter csere 

A speciális zárnak köszönhetően egy egyszerű forgatással a szűrőbetét csepegés nélkül, 2 perc alatt lecserélhető, még a vizet sem kell elzárni. A gép alapból a CarbonSilv szűrővel érkezik mely 5700 l víz szűrésére alkalmas.

ION 200
ION 400
ION 400

További kiegészítők:

Az ION200 Hideg/Forró/Ambient, az ION300 Hideg/Ambient/Szóda, az ION400  Hideg/Forró/Ambient/Szódafunkciós berendezések

NE habozzon tovább, NE cipekedjen feleslegesen, NE használjunk több műanyag flakont ha nem muszáj.

Kattintson és élvezze az irodában vagy akarár az otthonában ezt a remek gépet. Személyre szabott ajánlatért klikkeljen a TESZT RENDELÉSE gombra.

bottom of page